Met kaasmeester Ann Keymeulen
Opgelet: omwille van de maatregelen rond het coronavirus is deze activiteit geannuleerd.
Mevrouw Keymeulen, van L’Art du Fromage, wijdt ons in in de wereld van ambachtelijke topkazen. We komen het productieproces te weten, en het verhaal achter de kaas.
Er is een begeleide degustatie van een topselectie binnen de verschillende kaasgroepen (140 g kazen / persoon + brood).
UNIEK: in samenwerking met brouwerij Eylenbosch gaan we voor een pairing tussen het nieuwe bier Patience for Eylenbosch en enkele kazen.
Vrijdag 17 april 2020 om 20u
Gemeenteschool, Edingsesteenweg 344, Denderwindeke
22 €: 6 euro inkom + 16 euro deelname in de kosten
20 € met Davidsfonds cultuurkaart: 4 euro inkom + 16 euro deelname in de kosten
Opgelet: op onze flyer staat de verkeerde prijs. Onze excuses hiervoor.
Let op : het aantal deelnemers is beperkt. Vooraf inschrijven is verplicht !