Ambachtelijke topkazen

Met kaasmeester Ann Keymeulen

Opgelet: omwille van de maatregelen rond het coronavirus is deze activiteit geannuleerd.

Mevrouw Keymeulen, van L’Art du Fromage, wijdt ons in in de wereld van ambachtelijke topkazen. We komen het productieproces te weten, en het verhaal achter de kaas.

Er is een begeleide degustatie van een topselectie binnen de verschillende kaasgroepen (140 g kazen / persoon + brood).

UNIEK: in samenwerking met brouwerij Eylenbosch gaan we voor een pairing tussen het nieuwe bier Patience for Eylenbosch en enkele kazen.

Vrijdag 17 april 2020 om 20u

GemeenteschoolEdingsesteenweg 344, Denderwindeke

22 €: 6 euro inkom + 16 euro deelname in de kosten
20 € met Davidsfonds cultuurkaart: 4 euro inkom  + 16 euro deelname in de kosten

Opgelet: op onze flyer staat de verkeerde prijs. Onze excuses hiervoor.

Let op : het aantal deelnemers is beperkt. Vooraf inschrijven is verplicht !

Afbeeldingsresultaat voor ann keymeulen"

Patience for Eylenbosch