De broers Johannes en Joachim kregen de passie voor muziek en in het bijzonder kleinkunst met de paplepel mee. Ze stonden al vanaf jonge leeftijd samen op de planken en speelden in diverse bezettingen op talloze Belgische en buitenlandse podia. Eind 2010 besloten ze hun door de jaren opgebouwde kleinkunst repertoire te bundelen in een volwaardige voorstelling.

Samen met muzikale zielsgenoten Jurgen en Quinten vormen ze ‘Het Kleinkunstkollektief’, waarmee ze sedertdien als hedendaagse troubadours langs de Vlaamse concertzalen, festivals, volksfeesten en kroegjes reizen.

Het Kleinkunstkollektief brengt de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst in een akoestische versie en met verfijnde passie. Het is een mooie afwisseling van luisterliedjes en aanstekelijke meezingers, die altijd wel ergens bekend in het oor klinken. Hun repertorium bevat onder andere Zjef Vanuytsel, Boudewijn De Groot, Wim Decraene, Willem Vermandere, Herman Van Veen, Kris De Bruyne, Urbanus, Wigbert, Walter De Buck, Miel Cools, Guido Belcanto, Jan De Wilde, Bobbejaan Schoepen en vele andere onsterfelijken.

Om het met de woorden van de fans te zeggen: Het Kleinkunstkollektief is kippenvel, humor én ambiance ineens!

Een gezamenlijke organisatie van de Davidsfonds-afdelingen van Denderwindeke, Meerbeke, Ninove en Outer. Met steun van de Dienst Cultuur van de stad Ninove.

Praktisch:

  • Wanneer : vrijdag 30 september 2022 om 20u
  • Waar : Trefpunt Winnik, Bokkendries 9, Denderwindeke
  • Inkom : 10 € met DF Cultuurkaart – 15 € zonder DF Cultuurkaart
  • VOORAF INSCHRIJVEN EN BETALEN VERPLICHT
    • via dit inschrijvingsformulier
    • en overschrijving vooraf van het correcte bedrag op rekeningnummer BE31 4399 0943 9155, met vermelding van “Kleinkunstcollectief” + naam en aantal personen in de mededeling
Het Kleinkunstkollektief